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FREQUENTLY ASKED QUESTIONS AND ANSWERS SHEET
FOR

SORRENTO, A CONDOMINIUM

NAME OF ASSOCIATION:
SORRENTO CONDOMINIUM ASSOCIATION, INC. As of: February 3, 2022

Q. What are my voting rights in the Condominium Association?
A. Each Unit is assigned one (1) vote on matters put before the Unit Owners, which is cast by the Unit Owner or

voting member in accordance with the Declaration.  A Unit's vote is not divisible.  Section 5.2 of the Declaration
and Section 2.2 of the Amended and Restated Bylaws set forth in more detail the Unit Owners' voting rights in the
Association.

Q. What restrictions exist in the Condominium documents on my right to use my unit?
A. Section 17 of the Declaration, and the Rules and Regulations set forth certain restrictions on the use of the Units

and Common Elements.  Such restrictions include, but are not limited to, the following: (i) the Units may only be
used for single-family residences; (ii) no Unit Owner shall commit or allow to be committed a nuisance on the
Condominium property; (iii) no improper, offensive, or illegal use may be made of any Unit or Common Element;
(iv) Unit Owners may have two (2) pets no more than forty (40) pounds each, and pets that are vicious, noisy, or
exhibiting aggressive behavior, may be required to be removed; (v) signs are restricted; (vi) flooring materials
inside Units are restricted for sound transmission purposes and must be approved by the Association; and (vii)
such other rules, regulations and restrictions as are set forth in the Declaration, Bylaws, and Rules and
Regulations, as the same are amended from time to time.

Q. What restrictions exist in the Condominium documents on the leasing of my Unit?
A. Only entire Units may be rented, and no individual rooms may be rented.  Sub-leasing of Units is not permitted.

The minimum lease term is seven (7) months and a Unit cannot be leased more than two (2) times in a calendar
year.  Section 18.2 of the Declaration sets forth in more detail the restrictions on leasing of Units.

Q. How much are my assessments to the Condominium Association for my Unit and when are they due?
A. Assessments to the Association will be due quarterly in the amount of $2,004 per quarter for 2025.

Q. Do I have to be a member of any other association?  If so, what is the name of the association and what are my
voting rights in the association?  Also, how much are my assessments?

A No

Q. Am I required to pay rent or land use fees for recreational or other commonly used facilities?  If so, how much am
I obligated to pay annually?

A. No.

Q. Is the Condominium Association or other mandatory membership association involved in any court cases in which
it may face liability in excess of $100,000.00?  If so, identify each case.

A. No.

NOTE: THE STATEMENTS CONTAINED HEREIN ARE ONLY SUMMARY IN NATURE.  A PROSPECTIVE 
PURCHASER SHOULD REFER TO ALL REFERENCES, EXHIBITS HERETO, THE SALES 
CONTRACT AND THE CONDOMINIUM DOCUMENTS.


